pixel

Onlangs was ik jarig en kreeg van een lieve meid een boek cadeau. En niet zomaar een boek.

Elke dag mag ik een vraag beantwoorden en het antwoord opschrijven in dat boek. Dat voor 5 jaar lang, mooi toch?  
Vandaag was mijn vraag: ‘Waar kijk je naar uit?’. Ik hoefde niet na te denken, mijn hart fluisterde meteen ‘de RE-Treats gaan begeleiden in Les Barreaux’. Naar ‘Les Barreaux’ reizen is voor mij telkens terug thuiskomen op een veilige plek en verbinden met prachtige, unieke en gelijkgestemde zielen! Mensen mogen ontmoeten en samen met hen een stukje van hun levenspad mogen meelopen is een uniek geschenk voor mij.

Mijn hart maakt vreugdesprongetjes als we samen kunnen Genieten en Herbronnen in het stukje Parijs op aarde dat ‘Les Barreaux’ en gastvrouw Rita biedt voor haar gasten. Ik zeg bewust een paradijs want je wordt op alle vlakken verwend: natuur, pure en gezonde voeding, wellness, massages en RE-Treats met een programma om U tegen te zeggen. Dit betekent ondermeer beweging op maat van jouw lichaam waar jouw grenzen worden gerespecteerd, waar je je kwetsbaar mag opstellen en waar jouw rugzak na een week veel lichter voelt. Samen reizen we ter plaatse naar die plekjes van ons ZIJN, die nog healing en liefde mogen ontvangen of aandacht verdienen.

Samen verbinden we via Kundalini Yoga, via klanken en mantra’s, via dans, via stilte en meditatie, via relaxatie en ademhaling, via creativiteit, via schepping, via de energie van de zon en de maan en gaan naar binnen bij onszelf om nadien nog sterker en liefdevoller in onze eigen kracht te gaan staan en de beste versie van onszelf te ZIJN.


Meer dan ooit kijk ik er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan, de aroma’s van Les Barreaux te mogen inademen en jullie te mogen rondleiden in de kruidentuin en de puurste producten te mogen creëren waar jouw lichaam en ziel blij van worden. Meer dan ooit kijk ik er naar uit om mijn passie met jou te mogen delen, om het juweel dat in jouw verborgen zit zichtbaar te maken en te laten stralen.

Ik ben DANKBAAR voor het vertrouwen dat jouw voorgangers mij geschonken hebben, voor de mensen die er elk jaar opnieuw bij zijn, voor de talrijke vriendschappen die er ontstaan zijn en voor de zeer hartverwarmende reacties die ik nog steeds ontvang… ’HEMELTJES’, ‘HERBOREN’ en ‘DANKBAAR’ zo voel je je na een week in ‘Les Barreaux’.

Vanuit mijn hart naar dat van jou groet ik jou en en ben ik nu reeds dankbaar jou te mogen (her)ont-moeten op de ‘Let Your Heart Rule’-week, de Puur NATUURlijk Creatief-week of op de Kundalini Yoga week.

Liefs, Sonja ❤️🙏❤️