Op zoek naar nieuwe ervaringen

Geniet van het goede leven

Rita en Luc, de gastvrouw en -heer, hebben een zalig guesthouse in de Auvergne: Domaine Barreaux. Ze stellen hun huis open om vriendengroepen te ontvangen waarbij samenhorigheid, passie en gezelligheid centraal staan. Domaine Barreaux is een toplocatie waar je warm en huiselijk wordt onthaald. De ideale uitvalsbasis voor een dagelijks avontuur.

Het domein is super en het ontvangst is hartelijk. Er wordt eten voorzien in de ochtend en de avond. Zo krijgt de vriendengroep alle zuurstof en ruimte om een onvergetelijke vakantie te creëren.

Domaine Barreaux
Luc_gasten_OFYR
Golfers
Culinair genieten bij Domaine Barreaux
Motorvakantie in Auvergne
Geen moment verveling

Activiteiten in het prachtige Auvergne

In het hart van een prachtige omgeving, biedt Domaine Barreaux een schatkist vol unieke activiteiten voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie-ervaring. Of je nu met een groep vrienden op avontuur wilt gaan of romantisch met je partner wilt ontsnappen, Domaine Barreaux heeft voor elk wat wils zoals:

  • Golfvakantie
  • Motorvakantie
  • Culinaire vakantie
  • Genietvakantie

Mix en match activiteiten om een unieke vakantie-ervaring te creëren die aan al je verwachtingen voldoet. Of je nu een beetje avontuur wilt toevoegen aan je culinaire reis of ontspanning wilt combineren met golfen, Domaine Barreaux geeft je de vrijheid om je eigen unieke vakantie te ontwerpen.

Bekijk onze uitgebreide lijst met activiteiten om je reis te plannen en ontdek waarom Domaine Barreaux echt een bestemming is waar unieke ervaringen samenkomen. Welkom in een wereld van avontuur, smaak, ontspanning en puur genot.

Evenementen

Themaweken in Domaine Barreaux

We organiseren regelmatig boeiende themaweken, of je nu een enthousiaste motorliefhebber bent, op zoek bent naar spannende lokale activiteiten, of je smaakpapillen wilt verwennen tijdens onze gastronomische ervaringsweek. Onze diverse evenementen zijn ontworpen om jouw interesses en passies te omarmen, en we nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze kalender voor de komende periode. Ontdek wat er op het programma staat en bereid je voor op onvergetelijke ervaringen die je bij ons kunt beleven!

dji_fly_20230612_183530_3_1686588086309_photo

Een unieke plaats waar vriendschap kan groeien met extra aandacht voor privacy, huiselijkheid en gezelligheid.

We willen onze gasten het allerbeste verblijf bieden. Dat doen we in Domaine Barreaux, het guesthouse van Rita en Luc in Frankrijk. We verkiezen maatwerk met kleinere groepen va 10 tot 12 personen. Gezelligheid en kwaliteit blijven zo een garantie !

Heb je zelf een voorstel voor een vrienden onderonsje?

Untitled_Artwork 3
DJI_0283
domaineBarreaux_keuken
DomaineBarreaux_gezelllig_interieur_lounge
DSCF3692
DomaineBarreaux_zwembad_tipi
DomaineBarreaux_hottub
2d4f9dd1-a931-4cc7-b1ab-ea8760e7eed7
DomaineBarreaux_mooi_terras_snachts