pixel

Een waaier aan activiteiten

Ben je op zoek naar een actieve, sportieve, culinaire of relaxte vakantie. Liever een mix van alles, wij passen het programma op maat aan. Wie verder wil ontspannen kan er genieten van de wellness corner met sauna, infrarood cabine, hot tub en zwembad. Een massage boeken of lekker luieren op het zonneterras, alles kan. Degene die hun ontspanning vinden in wat actiever bezig zijn, er is petanque, darts of boogschieten mogelijk op het domein.

Rita en Luc organiseren enkele leuke activiteiten waar je individueel kan op inschrijven. Verder zijn er onze culinaire weken met meesterchef Guy Weyts.

Heb jij een leuk idee voor een event of workshop? Contacteer ons dan vrijblijvend om te kijken wat we samen kunnen uitwerken.

Een verblijf

met de leukste activiteiten

Motorreizen

De Auvergne, waar de natuur zich in grote variëteit laat zien ,is een plezier voor elke motorrijder. Van de vlaktes met vergezichten naar pittoreske weggetjes via een  col met haarspeldbochten of glooiende wegen. Zin om deel te nemen aan de Cosy Motor Days tussen 25/09 en 1/10?

Culinaire workshops

Samen met o.a. chefkok Guy Weyts organiseren Rita en Luc culinaire workshops. De eerste zal plaatsvinden van 15/05 t.e.m. 21/05 in Domaine Barreaux. Meer info over deze workshop kan je hieronder vinden.

Golfreizen

De golf van Vichy is ingehuldigd op 1 mei 1908 en ligt aan de oever van de Allier. Het is een 18 hole baan op een terrein van 40 hectare. De Sporting club van Vichy mag beroemdheden zoals de keizer Annam, de hertogin van Westminster, de koningin van Joegoeslavië en recenter prins Régnier van Monaco.
Doe mee aan “Golf for Fun” tussen 30/10 en 5/11 voor een heerlijke golfvakantie.

Fietsvakantie

Fietsen in een bijzonder landschap met veel slingerende plattelandsweggetjes, bossen , weilanden en rivieren. Ondertussen genieten van de vele kastelen , kerkjes en schilderachtige dorpen.

Een culinaire experience

Ofyr Experience

van 15 tot 21 mei

Van 15 tot 21 mei  kan je  bij ons  ervaren welke heerlijke gerechten meesterchef Guy Weyts maakt op de ofyr. De  bereidingswijze op de ofyr onderscheidt zich door haar puurheid, er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in contact met rook van verbrande sappen of vetten. Door het design van de ofyr zijn er verschillende temperatuur zones op de ring die het mogelijk maken elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit te grillen. De fijnheid van de keuken staat in contrast met het ruwe, open vuur, dat voor een heel aangename sfeer zorgt. Onze ofyr experience is een ideale formule voor een select groepje.  Guy begeleid  je mee tijdens een culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief met de ofyr omgaan, of je geniet gewoon van het hele gebeuren en de vele andere mogelijkheden  tijdens je vakantie. Het is op veel manieren om te genieten. Culinair wisselen Guy, en Luc en Rita af om je in de watten te leggen. De vele ontspanningsmogelijkheden zoals zwembad, sauna, hot pub, infraroodcabine en de gelegenheid om bij Rita een ontspannen massage te boeken, zorgen voor het lichamelijk welzijn. Voor de wat actievere is er boogschieten, darts en petanque.

De gezellige en warme sfeer, de huiselijkheid en privacy maken van deze week een top experience voor iedereen die van puurheid houdt. Komt het water al in je mond, schrijf dan snel in.

Maximum aantal deelnemers: 10
Prijs: €1130 per persoon
Wanneer: 15 mei t.e.m. 21 mei 2023

Guy Weyts

Culinaire duizendpoot Guy Weyts leidde een heel team toppers op. Hij baatte jarenlang zelf een gerenommeerd restaurant uit. Nu heeft Guy een outdoor cooking center en geeft er workshops met de ofyr.

Guy gaat houdt van reizen en koken, van  deze combinatie maken wij graag gebruik om in Frankrijk een culinair festijn te beleven.

Meer info vind je op zijn site of mail naar guy@stoke.be

Fotogalerij

Domaine Barreaux