LES BARREAUX IN DE ARDENNEN

Een weekend vol ontspanning en relaxatie

Wat kan je verwachten van onze themaweekends?

Wil je graag kennismaken met Les Barreaux en onze themareizen, maar schrikt een weekje vakantie in Frankrijk voorlopig nog wat af? Dat is geen enkel probleem. Op verschillende momenten tijdens het jaar organiseren we in de gezellige chambre d’hôtes van de familie Planckaert in de Ardennen enkele herbronningsweekends waarbij je kennis kan maken met ons concept.
 
Te midden van de groene Ardennen in een prachtig gerenoveerde boerderij die dezelfde huiselijke charme en gezelligheid uitademt als Les Barreaux gaan we samen aan de slag om opnieuw tot onze ware pure zelf te komen, één te worden met de natuur en te genieten en ontspannen. Door ook hier te werken met kleine groepen, van maximaal 14 personen, proberen we de sfeer persoonlijk te houden en jou voldoende individuele aandacht te geven om ten volle te kunnen groeien als mens. Maar ons vaste concept blijft onveranderd: genieten, tot rust komen met gezonde, dagverse voeding, onder begeleiding van een ervaren coach die je van begin tot einde opvolgt. Op die manier halen we samen het beste in je naar boven en keer je volledig herbronnen terug naar huis. 

Onze herbronningsweekends

Benieuwd naar onze weekends die georganiseerd worden Ten Huize Planckaert in Lesterny?

BE-Leef weekend (21/02-23/02/2020 aan €395)
Ben je de weg kwijt en wil je opnieuw de fysieke en mentale kracht in jezelf terugvinden? Met de hulp van coach Gina Peeters leer je technieken aan om opnieuw het juiste pad te vinden en de sterke man of vrouw te worden die je bent.
 
Kundalini yoga weekend (15/11-17/11/2019 aan €375)
Merk je dat je vaak minder energie hebt en dat je hoofd soms vol zorgen en vragen zit? Tijdens dit yogaweekend proberen we met een zachte maar krachtige vorm van yoga opnieuw tot rust en tot onszelf te komen in de mooie Ardense natuur.

Valentijnsweekend (14/02-16/02/2020 aan €410)
Vier samen een romantische Valentijn waar ontspanning en relaxatie centraal staan en jullie enkel oog hebben voor elkaar. En laat jullie culinair verwennen in de gîte in Lesterny.  

 

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdata: de weekends vinden plaats op 15/11-17/11/2019, 07/02-09/02/2020 en 14/02-16/02 in 2020
Aantal deelnemers: 12
Prijs: Inclusief dagelijks ontbijt met verse producten. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. 
Adres: Ten Huize Planckaert, Rue de Bure 9, 6953 Nassogne