pixel

Puur en artisanaal

Zoek je graag het culinaire genot op? Dan ben je bij Domaine Barreaux eveneens aan het juiste adres. Tijdens de vakantie  verwennen we je ’s morgens al met een uitgebreid ontbijt met voor elk wat wils. Puur en artisanaal. Want wat is er heerlijker dan ’s morgens gewekt worden door de geur van vers gebakken brood en verse koffie? Maar ook  ’s avonds hoef je tijdens je vakantie geen restaurant op te zoeken. Gezellig tafelen met een lekker wijntje in huiselijke sfeer, maakt een vakantie bij ons helemaal af.

Ofyr Experience

Van 15 tot 21 mei kan je bij ons ervaren welke heerlijke gerechten meesterchef Guy Weyts maakt op de ofyr. De  bereidingswijze op de ofyr onderscheidt zich door haar puurheid, er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in contact met rook van verbrande sappen of vetten. Door het design van de ofyr zijn er verschillende temperatuur zones op de ring die het mogelijk maken elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit te grillen.

De fijnheid van de keuken staat in contrast met het ruwe, open vuur, dat voor een heel aangename sfeer zorgt. Onze ofyr experience is een ideale formule voor een select groepje.  Guy begeleidt  je mee tijdens een culinaire reis. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en leert actief met de ofyr omgaan , of je geniet gewoon van het hele gebeuren en de vele andere mogelijkheden  tijdens je vakantie. Het is op veel manieren genieten.

Culinair wisselen Guy, en Luc en Rita af om je in de watten te leggen. de vele ontspanningsmogelijkheden zoals zwembad, sauna, hot pub, infraroodcabine en de gelegenheid om bij Rita een ontspannen massage te boeken, zorgen voor het lichamelijk welzijn. Voor de wat actievere is er boogschieten, darts en petanque.

De gezellige en warme sfeer, de huiselijkheid en privacy maken van deze week een top experience voor iedereen die van puurheid houdt. Komt het water al in je mond, schrijf dan snel in.

Maximum aantal deelnemers 10
Prijs: €1130 p.p.
Wanneer: 15 mei t.e.m. 21 mei 2023

 

Guy Weyts

Culinaire duizendpoot Guy Weyts leidde een heel team toppers op. Hij baatte jarenlang zelf een gerenommeerd restaurant uit. Nu heeft Guy een outdoor cooking centre en geeft er workshops met de ofyr.

Guy houdt van reizen en koken, van  deze combinatie maken wij graag gebruik om in Frankrijk een culinair festijn te beleven.

Meer info vind je op zijn site: www.stoke.be

Vers, verser, verst

De ingrediënten van Rita’s heerlijke, pure gerechten belanden quasi rechtstreeks vanuit de moestuin op jouw bord. Een waar genot voor je smaakpapillen. In de moestuin worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt om de groenten- en kruidentuin te onderhouden. Ook het onkruid wordt met de hand gewied. Van het zaaien tot oogsten van de heerlijke groenten; alles wordt op een ambachtelijke manier uitgevoerd.
Fotogalerij

Domaine Barreaux