pixel

Domaine Barreaux

Domaine Barreaux ligt boven op een heuvel met zicht over het dorp in een doodlopende straat. Met slechts 330 inwoners baadt het dorpje in een zee van rust.
Het domein is omgeven door een grote omheinde tuin waar het heerlijk vertoeven is.
Eenmaal aangekomen bij “the house on the Hill” voel je onmiddellijk rust in je hoofd.

Wie verder wil ontspannen kan er genieten van de wellness corner met sauna, infrarood cabine, hot tub en zwembad. Een massage boeken of lekker luieren op het zonneterras, alles kan.
Degene die hun ontspanning vinden in wat actiever bezig zijn, er is petanque, darts of boogschieten mogelijk op het domein.

Het hart van het huis is de grote, gezellige, gastvrije keuken die geurt van de huisgemaakte gerechten.
De maaltijden worden klaar gemaakt met streekproducten, groenten en kruiden uit eigen tuin. We gebruiken graag onze ofyr om te koken.
Het is lekker en gemoedelijk rond het vuur. Wachtend op de maaltijd kan je  aan de bar of in de buitensalon genieten van je aperitief.

De pure keuken van Domaine Barreaux

Zoek je graag het culinaire genot op? Dan ben je bij Les Barreaux eveneens aan het juiste adres. Met een vakantie op basis van half pension verwennen we je ’s morgens al met een uitgebreid ontbijt met voor elk wat wils. Puur en artisanaal. Want wat is er heerlijker dan ’s morgens gewekt worden door de geur van vers gebakken brood? Maar ook ’s avonds hoef je tijdens je vakantie geen restaurant op te zoeken. De ingrediënten van Rita’s heerlijke, pure gerechten belanden quasi rechtstreeks vanuit de moestuin  op jouw bord. Een waar genot voor je smaakpapillen. En gezellig tafelen met een lekker wijntje in huiselijke sfeer, maakt een vakantie bij ons helemaal af.
Daarnaast gebruiken we ook geen chemische bestrijdingsmiddelen om onze eigen groenten- en kruidentuin te onderhouden en wieden we met de hand het onkruid. En ook onze massages geven we met oliën, gemaakt van ingrediënten die uit onze moestuin komen. Zelfs ons poets- en wasmiddel fabriceren we zelf op basis van natuurlijke producten.