pixel

Een prachtig landschap met slingerende wegen

Fietsen in een bijzonder landschap met veel slingerende plattelandsweggetjes, bossen, weilanden en rivieren, dat kun je bij ons. Ondertussen kan je genieten van de vele kastelen, kerkjes en schilderachtige dorpen. Heggen scheiden de weilanden waar de Charolais koe op graast. De Auvergne garandeert je alleszins veel afwisseling. De fietsroutes zijn op verschillende niveaus, zodat iedereen een weg vindt om zich naar hartelust uit te leven.
‘s Middags tijdens de lunch genieten van een picknick aan de oevers van de Allier, of stoppen aan een plaatselijk barretje met lokale specialiteiten om daarna weer de kleurenpracht van de natuur bewonderen, dat kan allemaal.

Graag zelf je route samenstellen? Neem een kijkje op www.routeyou.com

Geslaagde fietsvakantie

S’avonds  zalig tot rust komen bij Domaine Barreaux . Wellness mogelijkheden, massage, petanque en zwemmen zijn enkele van de mogelijkheden die we bieden. Je dorst lessen aan de bar met een koele pint, een heerlijk wijntje of wat fris.
Onze zelf bereide maaltijden met streekproducten en groenten uit eigen tuin waar je in alle rust kan van genieten maken je verblijf compleet.
Domaine Barreaux, de plaats waar sportiviteit, gezelligheid, warmte en plezier elkaar ontmoeten. Allemaal ingrediënten voor een geslaagde fietsvakantie.
Fotogalerij

Domaine Barreaux