Kleinschalige groepen

Coaches 24/7 aanwezig

Huiselijke sfeer

Al de clichés kloppen: een jaar vliegt in een vingerknip om. Op het werk en in ons privéleven racen we vaak tegen de klok. Tijd om te ontkoppelen en tot rust te komen is vaak het laatste dat op onze agenda staat. Met Les Barreaux proberen we daar verandering in te brengen. Met themavakanties in onze kleine oase in het hartje van de Franse Auvergne willen we dat iedereen thuis en tot rust kan komen.

Herbron tijdens onze

Themavakanties

Wil je tot rust komen, jezelf ontwikkelen en tegelijk 100% genieten? En dat midden in de prachtige natuur? Dan zijn de themavakanties van Les Barreaux echt iets voor jou!

Het gezicht achter Les Barreaux

Rita is het kloppende hart van Domaine Les Barreaux. Als ervaringsdeskundige in hatha yoga, massage- en meditatietechnieken werkt ze voor haar themavakanties samen met coaches die dezelfde visie delen: de kracht van verbinding.

Geniet van de luxe van onze

Accomodatie

Ben je op zoek naar een authentiek stukje Frankrijk waar je even tot jezelf kan komen? En wil je daarbij genieten van alle comfort, inclusief wellness? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Het concept

Les Barreaux staat voor themavakanties waar je je authentieke zelf mag zijn, ver weg van het massatoerisme en de drukte.

De faciliteiten

Les Barreaux telt vijf mooie gastenkamers in een prachtig gerenoveerde hoeve, voorzien van alle comfort. In onze wellnesscorner kom je gegarandeerd tot rust.

Onze troeven

Ontspan in de wondermooie Auvergnestreek terwijl je geniet van onze pure keuken en de voortdurende begeleiding door onze coaches.