pixel

RE-set 🔸 RE-treat 🔸RE-born Een oase van rust in het hartje van de Franse Auvergne Leer meer over Les Barreaux Herbronnen tijdens themavakanties Tot rust komen, jezelf ontwikkelen en herbronnen in het midden van de Franse natuur Ontdek de RE-treats Authentiek Frankrijk Geniet van alle comfort, rust, wellness en gezonde voeding uit eigen tuin Een verblijf in Les Barreaux
Rita & Carlo

Een Franse droom die werkelijkheid werd

Met Domaine Les Barreaux willen Rita en Carlo een plaats creëren waar iedereen kan thuiskomen. Een domein op een heuvel in het idyllische dorpje Cindré. Met de gast coaches deelt Rita dezelfde visie, namelijk: de kracht van verbinding.
In 2020 is Carlo overleden. Zijn ziel zit in Les Barreaux, de droom die hij voor Rita bouwde. Waar ze samen aan werkten, zet Rita nu verder.

Warm onthaal

Verliefd op de uitgestrekte vergezichten, de glooiende heuvels en de rust, verbouwden Rita en Carlo een oude graanschuur tot een warm gastenverblijf.

Themavakanties

In de diverse themavakanties, wellness- en wel-zijns reizen komen alle passies, dromen en wensen van Rita samen. Die dromen wil ze graag met anderen delen.

Onze ervaren coaches

Bieke Ilegems
Coach - Embrace Yourself

Bieke Ilegems

Yoga is voor Bieke al 20 jaar ‘a way of life’. Ze volgde diverse opleidingen en haar nieuwste grote liefde is ‘Aruna yoga’: een yogavorm die put uit heel veel verschillende strekkingen zoals hatha, vinyasa en kundalini, maar vooral gericht is op ‘presence’, bewust-ZIJN, zelfonderzoek, en een snuifje ‘healing’.

Sonja Tuytens
Kundalini Yoga Coach & Coach ecologische levensstijl

Sonja Tuytens

Tijdens de yoga RE-treat ‘Let Your Heart Rule’ neemt Sonja Tuytens ons mee in de wereld van Kundalini yoga. Sonja beoefent al meer dan 20 jaar verschillende yogavormen, volgde reeds tal van vormingen en opleidingen die verband houden met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’.

Wat de gasten van hun verblijf vonden

Het perfecte van Les Barreaux is dat niets of niemand perfect hoeft te zijn.

Ellen Verellen

I’m so grateful, much an honor to meet extremely beautiful soules!

Skippy

Dank je wel voor zo veel puurheid!

Gina de Groote “change”

Heaven, I’m in heaven!

Gina Peeters

Een geweldige omgeving, een plaats met een ziel!

Emma