pixel

Ook bij Les Barreaux bezorgen we jou een update over de impact die het Covid-19 coronavirus heeft op jouw vakantieplannen en onze activiteiten in Cindré. Nu Covid-19, de nieuwe variant van het coronavirus, ook in Frankrijk, Nederland en België zijn intrede doet, zitten heel wat vakantiegangers logischerwijs met vragen over hun reizen. Op medische en gezondheidgerelateerde vragen laten we graag professionele experten aan het woord en verwijzen we je door naar https://www.info-coronavirus.be/nl/. Hier vind je alle informatie terug over preventie, symptomen en behandeling van de aandoening. Wat betreft onze themavakanties en activiteiten helpen we je graag zelf.

Les Barreaux volgt de ontwikkelingen op de voet

Les Barreaux informeert dagelijks bij lokale instanties over de situatie in Frankrijk en de specifieke maatregelen die in de Auvergnestreek worden genomen. We volgen daarnaast het advies van officiële instanties zoals de WHO, suggesties van het Instituut voor Tropische Geneeskunde en maatregelen van Buitenlandse Zaken nauwkeurig op. Wordt op een bepaald moment reizen naar Frankrijk negatief beschouwd, komt de veiligheid van reizigers naar Les Barreaux in het gedrang of kunnen we geen veiligheid garanderen, dan geven wij hier zelf gevolg aan naar onze klanten.

Gaat mijn themavakantie door?

We bekijken de situatie voor elke geplande themareis afzonderlijk. Indien er een negatief reisadvies is, of als Les Barreaux het nodig acht, nemen we de nodige maatregelen. Dit kan onder andere betekenen dat je reis geannuleerd wordt. Alle deelnemers worden dan op de hoogte gebracht. We trachten hier zo duidelijk en actueel mogelijk te communiceren in het kader van toekomstige evoluties en veranderingen. In het geval dat Les Barreaux je reis moet annuleren, krijg je je geld terug of bekijken we of we een waardig alternatief kunnen aanbieden in een latere periode, aangezien de meeste van onze themavakanties verschillende keren per jaar opnieuw herhaald worden.

Momenteel worden volgende vakanties met spijt in het hart geannuleerd:

  • The Body Talks (13-19 april)
  • Soul Intuition (22-28 april)

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Een geboekte reis zelf kosteloos annuleren omwille van het coronavirus kan enkel in geval van negatief reisadvies door de FOD Buitenlandse Zaken: je vindt daarover alle actuele informatie op https://diplomatie.belgium.be/nl.

Binnen Europa kan je een geboekte reis kosteloos annuleren wanneer het reisadvies van Buitenlandse Zaken 2 weken voor vertrek nog steeds negatief is.  Indien Buitenlandse Zaken geen negatief reisadvies geeft, gelden de annuleringsvoorwaarden van Les Barreaux zelf.

En nu?

Aangezien de situatie continu verandert en erg onvoorspelbaar blijft, volgen we alles nauwgezet op en houden jullie op de hoogte!

Zelf kan je ons ook nog steeds contacteren via info@lesbarreauxbe.be of op +33 611 974 265. We hopen met jullie mee dat deze situatie zo snel mogelijk onder controle is en dat we snel samen rust en veiligheid kunnen vinden.

Het Les Barreaux team