pixel

Afgelopen weken zijn op zijn zachtst uitgedrukt uitdagende en transformerende tijden geweest. De huidige thuisblijfmarathon in combinatie met de nieuws over Covid-19 dat dag in dag uit op ons wordt afgevuurd, zorgen bij iedereen voor heel wat vragen, onzekerheden, negatieve gevoelens of angsten. Bovendien zorgt het noodgedwongen thuis blijven ervoor dat we meer dan ooit terug moeten vallen op onszelf. We krijgen tijd en ruimte om na te denken. We krijgen de kans om ons leven en onze beslissingen te herevalueren met de nodige kritische blik. We keren naar binnen waardoor onze noden steeds duidelijker worden en we ook zelf klaargestoomd worden voor verandering.

Les Barreaux als steunpilaar

Bij Les Barreaux willen we iedereen die op dit moment niet langs kan komen op themareis maar momenteel door een moeilijke periode gaat, wel de nodige steun geven. Niet alleen via onze blog en sociale mediakanalen waar we jou graag oefeningen en tips geven. We willen er voor iedereen zijn die begeleiding nodig heeft tijdens het omarmen, doorvoelen en helen van zijn of haar innerlijke struggles. We willen jou van hieruit mee helpen begeleiden in jouw persoonlijke transformatie, het verwerken van angsten en kanaliseren van negatieve gevoelens, dit met de nodige zachtheid en de kracht van positivisme.

Coaches openen de digitale deur

Hoe willen we dit doen? De coaches van onze themareizen staan voor jullie in België klaar en zijn bereikbaar voor (digitale) consulten. Zit je momenteel in de knoop met jezelf, heb je nood aan persoonlijke coaching, een luisterend oor of iemand die samen met jou mee de weg van transformatie aflegt? Dan staat de digitale deur bij hen voor jou open. Les Barreaux brengt je graag met hen in contact. Nood aan beweging en een manier om stress te kanaliseren? Dan biedt coach Sonja (Let Your Heart Rule) alvast online yogalessen aan waarop je kan intekenen.

Maar er is meer voor wie langs gaat op consultatie bij onze coaches. Wie besluit om achteraf een themavakantie te boeken -van zodra reizen opnieuw mogelijk wordt-, krijgt een korting van 5% op een themareis naar keuze. Op die manier kan je in het mooie Frankrijk verder helen en ontspannen na deze voor iedereen zeer stresserende en onzekere periode.