pixel

Echte motoliefhebbers

Rita en Luc vinden het zelf zalig touren in de Auvergne. Zo is het idee ontstaan om motor weken te organiseren waar samenhorigheid, passie en gezelligheid centraal staan.

Wij verzorgen uw verblijf, hebben prachtige uitgestippelde routes voorhanden maar staan ook open voor uw verblijf op maat. We kunnen groepen tot 12 personen ontvangen.

Contacteer ons vrijblijvend en we helpen je graag om een onvergetelijk avontuur uit te stippelen in het mooie Frankrijk.

“ no road is too long if you have good company “
Rita en Luc

Motorroutes à volonté

De Auvergne, waar de natuur zich in grote variëteit laat zien ,is een plezier voor elke motorrijder. Van de vlaktes met vergezichten over de pittoreske weggetjes tot cols met haarspeldbochten of glooiende wegen, de routes zijn ontzettend divers zodat elke motorrijder aan zijn trekken komt.

De uitgestrekte natuur en de dun bevolkte dorpen geven een enorm gevoel van vrijheid, waar motor rijden om draait. Het is leuk als je regelmatig de tijd neemt om te stoppen om  de spectaculaire uitzichten te bewonderen.

Na een geslaagde rit “thuiskomen” bij Domaine Barreaux , genieten van een fris biertje aan de toog, een duik in het zwembad , een spelletje petanque of boogschieten, het kan allemaal.

We bereiden onze maaltijden met streekproducten zoals het vlees van de charollais en de limousin koe, en groenten uit eigen tuin.

Wil je na de maaltijd bij het vuur buiten of in de tipi nog nagenieten met een afzakkertje, kom er dan bij.

Gezelligheid, huiselijkheid en flexibiliteit zijn onze troeven. De vele ontspanning en culinaire mogelijkheden die Domaine Barreaux biedt maken er een perfecte motor vakantie van met veel ambiance.

Cosy Motor Days

Van 25 september tot 1 oktober kan je bij Domaine Barreaux deelnemen aan de Cosy motor Days. De bedoeling is om relaxt te gaan toeren doorheen de gevarieerde, adembenemende natuur in de Auvergne met een kleine groep gelijkgestemde motards. Maar het is zo veel meer dan alleen motor rijden, sfeer, ambiance en samenhorigheid worden verenigd met het motorrijden tijdens de week.

S’ochtends samen tijdens een heerlijk ontbijt de “tour van de dag “ bespreken. Het hoofd los maken tijdens de rit via de slingerende weggetjes, afwisselend met de vergezichten. Tijdens de middag op een leuke plaats stoppen om te eten, of picknicken in de vrije natuur om daarna de rit te hervatten.

Aangekomen “ thuis” s’avonds valt er heel wat te vertellen over de voorbije dag. Dit kan met een frisse pint aan de bar. Wie even wat nodig heeft om zich uit te leven kan het gezelschap uitdagen voor een spelletje darts, petanque, boogschieten of een frisse duik in het zwembad nemen. Ondertussen bereiden we een verrukkelijke maaltijd op de ofyr, waar  we samen aan de grote sequoia tafel van kunnen genieten.

Over de motor hoef je je geen zorgen te maken, die staat bij ons veilig achter slot.

Maximum aantal deelnemers: 12
Prijs:
€880 p.p.:
Inbegrepen: overnachtingen, ontbijt en avondmaal, gebruik van wellness en activiteiten op het domein, handdoeken, …
Wanneer: 25 september t.e.m. 1 oktober

Fotogalerij

Domaine Barreaux