OVER LES BARREAUX

Hoe een Franse droom werkelijkheid werd

HET PRILLE BEGIN

 

Toen Belgisch koppel Rita en Carlo in 2005 richting de Auvergnestreek reed, voelden ze intuïtief al aan dat daar een mooi avontuur op hen te wachten lag. Op een zonovergoten dag ontdekten ze Domaine Les Barreaux op een heuvel in het kleine, idyllische dorpje Cindré, dat ze meteen in hun hart sloten. Een zeldzaam fenomeen, want waar in West-Europa vind je nog zulke oases van rust en stilte op amper 700 kilometer rijden vanaf Brussel?


Verliefd op de uitgestrekte vergezichten, de glooiende heuvels, de rust en de wondermooie natuur, verbouwden ze de jaren nadien een oude graanschuur van ruïne tot warm en gezellig gastenverblijf met vijf kamers. Een race tegen de klok, want voor Rita konden de verbouwingen niet snel genoeg gaan. Ongeduldig als ze is, stond ze al te popelen om in de pracht en stilte van de omliggende natuur themavakanties  en bezinningsreizen aan te bieden met als ultieme doel genieten. Want in Domaine Les Barreaux komen voor haar al haar passies, dromen en wensen samen. En die wil ze graag met anderen delen in een ontspannende omgeving.

THEMAVAKANTIES SINDS 2018

 
In 2009 kwamen de eerste gasten langs, sinds 2018 worden enkel nog themavakanties aangeboden.  
Maar gasten ontvangen, dat doet Rita nog met evenveel enthousiasme en hartelijkheid als op die eerste dag. Ze geniet hier van het leven, sociaal contact, het koken en het verwennen van haar gasten. Want Domaine Les Barreaux betekent voor Rita een kans voor haar gasten om de dagelijkse hectiek en ratrace te ontvluchten. Dat in een huiselijke sfeer en de natuur waar gezelligheid troef is, relaxen en genieten centraal staan en verse en gezonde voeding belangrijk is. Zo wil ze iedereen de ruimte geven zichzelf te herontdekken en zichzelf te kunnen zijn.  

 

Wil je even helemaal van de wereld zijn? Dan is een themaverblijf bij Les Barreaux het perfecte geschenk dat je jezelf kan geven. Daar zorgen de coaches, wellnesshoek en zwembad wel voor. En anders zijn er nog Rita’s magische handen die jou een ontspannende massage bezorgen.
 
Laat dit alles jou als spontaan glimlachen en geeft dit jou een warm gevoel? Of wil je graag logeren bij Belgen in het hartje van Frankrijk? Wie weet mogen we je dan binnenkort verwelkomen op Domaine Les Barreaux.  
 
Ontdek ons aanbod