Toen Belgisch koppel Rita en Carlo in 2005 richting de Auvergnestreek reed, voelden ze intuïtief al aan dat daar een mooi avontuur op hen te wachten lag. Op een zonovergoten dag ontdekten ze Domaine Les Barreaux op een heuvel in het idyllische dorpje Cindré, dat ze meteen in hun hart sloten. Een zeldzaam fenomeen, want waar in West-Europa vind je nog zulke oases van rust op amper 700 kilometer rijden vanaf Brussel?

Verliefd op de uitgestrekte vergezichten, de glooiende heuvels en de rust verbouwden ze de jaren nadien een oude graanschuur tot een warm gastenverblijf. Ongeduldig als ze is, stond Rita al te popelen om in de pracht van de omliggende natuur themavakanties en bezinningsreizen aan te bieden met als ultieme doel genieten. Want in Domaine Les Barreaux komen voor haar al haar passies, dromen en wensen samen. En die wil ze graag met anderen delen.

Themavakanties sinds 2018

In 2009 kwamen de eerste gasten langs, sinds 2018 worden enkel nog themavakanties aangeboden. Maar gasten ontvangen, dat doet Rita nog met even veel hartelijkheid als op die eerste dag. Ze geniet hier van het leven, sociaal contact, het koken en het verwennen van haar gasten.

Want Domaine Les Barreaux betekent voor Rita een kans voor haar gasten om de dagelijkse hectiek te ontvluchten. Dat in een huiselijke sfeer en de natuur waar gezelligheid troef is, relaxen centraal staat en verse voeding belangrijk is. Zo wil ze iedereen de ruimte geven zichzelf te herontdekken en zichzelf te kunnen zijn.

Maak kennis met Rita en Carlo

In Domaine Les Barreaux willen Rita en Carlo een plaats creëren waar iedereen kan thuiskomen. Iedereen, want Rita wil haar liefde voor de streek en het authentieke leven op een hartverwarmende manier doorgeven aan anderen. Voor haar themavakanties werkt ze samen met coaches die dezelfde visie met haar delen: geloven in de kracht van verbinding.

En dat Rita een ervaringsdeskundige is, blijkt uit de vele opleidingen die ze op haar palmares mag schrijven. Zo volgde ze diverse workshops in hatha yoga, massage- en transcendente meditatietechnieken en is ze specialist in ayurveda. Ook heeft ze ervaring met sjamanisme en gaf ze opleidingen aan de wellnessacademie en diversie opleidingscentra. Samen met Marie, het manusje-van-alles op Les Barreaux, laat ze alles dagelijks in goede banen lopen.

Even helemaal van de wereld zijn?

Dan is een themaverblijf bij Les Barreaux het perfecte geschenk dat je jezelf kan geven. Daar zorgen de coaches, wellnesshoek en zwembad wel voor. En anders zijn er nog Rita’s magische handen die jou een ontspannende massage bezorgen.

Laat dit alles jou spontaan glimlachen en geeft dit jou een warm gevoel? Of wil je graag logeren bij Belgen in het hartje van Frankrijk? Wie weet mogen we je dan binnenkort verwelkomen op Domaine Les Barreaux.

– Ontspannen in de wondermooie Auvergnestreek
– Genieten van onze pure keuken
– 24/7 aanwezigheid van coaches
– Kleinschalige groepen en persoonlijke aanpak
– Thuiskomen bij jezelf in Frankrijk
– Relaxen in onze wellness

Benieuwd of een themavakantie in ons vakantiehuis in het hartje van de Franse Auvergne iets voor jou is? En wil je graag meer te weten komen over themavakanties in ons kleine paradijs? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen.