pixel

Domaine Les Barreaux

Ontspanningstechnieken, yogaretraites en bezinningsreizen

De RE-treats van Ben je op zoek naar een welness-reis of een themavakantie? En wil je tot rust komen, jezelf ontwikkelen en tegelijk volop genieten? Dan zijn de RE-Treats van Les Barreaux echt iets voor jou!

Keuze gemaakt?

Schrijf je dan snel in voor de RE-treat die jij wil.

Les Barreaux is een thuis waar je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen aan de hand van themaweken en workshops: yoga, ontspanning, beweging, sjamanisme, relaxatie, coaching, tai chi, gezondheid, voeding en andere zelf-verwen-sessies van professionele coaches. We hebben alle ingrediënten in huis om er voor jou een onvergetelijk verblijf van te maken: uitgestrekte natuur, stilte, rust, verschillende ontspanningsmogelijkheden, een wellnesshoek, een Re-treat ruimte waar verschillende workshops gehouden worden, een tipi om te bezinnen, een gezellig en huiselijk verblijf en een gezonde pure keuken.

Kleinschalig & persoonlijk

Een RE-treat in Les Barreaux is pure verwennerij voor jezelf: kleinschalig en persoonlijk. In een groepje van maximaal tien gelijkgestemde zielen deel je met elkaar, en leer je van elkaar. Als jij dat wilt. Vrij en ongedwongen, met respect voor jezelf en voor elkaar. De coaches hebben oog voor de specifieke wensen en noden van ieder individu. Alles op jouw tempo. Het dagprogramma is dan ook een basis, dit kan wijzigen naargelang de wensen van de groep.

All-in formules

De prijzen van onze RE-treats zijn allesomvattend. Van verblijf tot sessies, van wellness tot coaching, van ontbijt tot een lekkere wijn bij het dinner. What you see is what you get. Bij Domaine Les Barreaux hoef je geen schrik te hebben voor achterpoortjes of addertjes onder het gras. De RE-treats die we aanbieden zijn een all-in formule.

De voorgaande RE-treats van Domaine Les Barreaux