pixel

BE-leefreis

Voelt het leven voor jou soms zwaar en lastig? Ben je op zoek naar die innerlijke drive en veerkracht om obstakels te overwinnen? Kan je de stress, vermoeidheid en misschien zelfs een burn-out niet het hoofd bieden? En wil je weer beleven in plaats van overleven? Dan is deze belevingsreis jou op het lijf geschreven. Samen gaan we op zoek naar de fysieke en mentale kracht in onszelf.

Wat kan je verwachten van de BE-Leef reis?

Tijdens een zesdaagse reis in de mooie Franse Auvergnestreek nemen we de tijd om echt naar ons lichaam te luisteren en stil te staan bij wat we voelen, hoe we hierop reageren en anders op zouden kunnen ageren. Op het programma staan ontspanning, heerlijk wellnessen, culinaire verwennerij met dagverse producten en tot rust komen. We genieten terwijl we werken aan de drie pijlers van een gebalanceerd leven: vitaliteit (onze staat van zijn), autonomie (onze manier van zijn en wie we zijn) en persoonlijke ontwikkeling. Met de hulp van experte en coach Gina Peeters leren we verschillende in- en ontspanningstechnieken. Eigenares Rita verzorgt de helende yogalessen die voor iedereen toegankelijk zijn. Zo leren we onze ademhaling te verbeteren en onze spieren te versoepelen voor een leven in balans.

Onze coaches

Onze BE-Leefreizen worden begeleid door een ervaringsdeskundige op vlak van voeding en gezondheidsbegeleiding. Gina Peeters, in een vorig leven zangeres en presentatrice Geena Lisa, staat aan het roer van deze herbronningsvakantie. Na een lange en succesvolle carrière in de showbizzwereld besloot Gina het roer compleet om te gooien, op zoek naar meer diepgang in het leven. Een shiatsuopleiding wakkerde haar interesse in de Oosterse manier van denken aan en leerde haar inzicht krijgen in hoe mensen denken, zich gedragen en welke fysieke en mentale tools we nodig hebben om veerkrachtig te kunnen zijn en harmonieus te kunnen leven.

Al snel volgden ook studies in complementaire gezondheidsleer, drukpunt- en dieptemassage, integrale coaching, cognitieve gedragstherapie, stress- en burn-outbegeleiding, systemisch coachen en hartcoherentie. Een CV om ‘u’ tegen te zeggen. Al vele jaren geeft ze haar ervaringen en kennis met plezier door via lezingen, workshops en coachings. Belevingsreizen waarbij ze jou een weg toont naar je innerlijke wereld waar rust en geluk centraal staan, kan ze nu aan dat lijstje toevoegen. Eigenares Rita Geerts, thuis in de wereld van yoga, ayurveda en massagetherapeute slaat tijdens deze belevingsreis op Les Barreaux de handen in elkaar met Gina voor een leven in balans.

Deze themareis is iets voor jou als…

  • Je op zoek wil gaan naar je energieke, fysieke en mentale innerlijke kracht
  • Je stress, vermoeidheid of een burn-out wil aanpakken
  • Je de positieve drive van het leven terug wil vinden
  • Je komaf wil maken met bepaalde gedragspatronen die ervoor zorgen dat je slechte keuzes maakt in het leven
  • Je nood hebt aan een pauze om je lijf en geest even te resetten

Dagprogramma

Ben je de weg kwijt en wil je opnieuw de fysieke en mentale kracht in jezelf terugvinden? Met de hulp van coach Gina Peeters leer je technieken aan om opnieuw het juiste pad te vinden en de sterke man of vrouw te worden die je bent.

08.00u – 9.00u: Ochtendontspanning met meditatie, een ochtendwandeling of een ontspannende en verkwikkende yogales.
09.00u – 10.00u: Ontbijt met verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux
10.00u – 11.30u: Coachingsessie waarbij we samen aan de slag gaan met een werkboek om jouw innerlijke kracht en weerbaarheid terug te vinden. Kamp je met stress, heb je nood aan ademhalingsoefeningen of wil je graag bepaalde gedragspatronen doorbreken? Tijdens deze bezinningsweek nemen we al deze zaken onder de loep.
13.00u – 14.00u: Lunch
14.00u – 17.00u: Vrije namiddag met de mogelijk om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen in onze tipi of aan het zwembad.
17.00u – 18.00u: We werken samen aan onze fysieke kracht met de hulp van lichte yoga, hartcoherentie, ademhalingsoefeningen en meridiaanstretching.
19.00 – …: Avondmaal en gezellig samen zijn.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 20/09 – 25/09  (start tussen 16u en 18u – einde voorzien na het ontbijt)
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
€ 1100, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

Ik doe mee aan de ‘BE-leefreis’  en schrijf me in!