pixel

Eigen kweek

Verse en gezonde voeding is van uiterst belang. Dagelijks verwent Rita haar gasten met heerlijke gerechten met verse groenten uit haar eigen moestuin.

 

Zoek je graag het culinaire genot op? Dan ben je bij Les Barreaux eveneens aan het juiste adres. Met een vakantie op basis van vol pension verwennen we je ’s morgens al met een uitgebreid ontbijt met voor elk wat wils. Puur en artisanaal. Want wat is er heerlijker dan ’s morgens gewekt worden door de geur van vers gebakken brood? Maar ook tijdens de lunch en ’s avonds hoef je tijdens je themavakantie geen restaurant op te zoeken. Gezellig tafelen met een lekker wijntje in huiselijke sfeer, maakt een vakantie bij ons helemaal af.
  
 
De ingrediënten van Rita’s heerlijke, pure gerechten belanden quasi rechtstreeks vanuit de moestuin op jouw bord. Een waar genot voor je smaakpapillen. In de moestuin worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt om de groenten- en kruidentuin te onderhouden. Ook het onkruid wordt met de hand gewied. Van het zaaien tot oogsten van de heerlijke groenten; alles wordt op een ambachtelijke manier, door Rita of Marie zelf uitgevoerd.
          

 

En ook onze massages geven we met oliën, gemaakt van ingrediënten die uit onze moestuin komen. Zelfs ons poets- en wasmiddel fabriceren we zelf op basis van natuurlijke producten.