pixel

Embrace Yourself

EMBRACE YOURSELF: dat is het thema van de dagen met Bieke in ‘les Barreaux’.

Noem het gerust een soort zoektocht naar jezelf, op een ongedwongen manier in de mooiste, puurste omgeving met als bedoeling jezelf helemaal te omarmen en eens goed in de watten te leggen.

Zacht voor jezelf. More BE-ing, less DO-ing.

Wat kan je verwachten van deze reis?

We gaan tijdens deze dagen laag na laag weghalen en naar binnen kijken: met een vergrootglas, maar met veel mildheid en -wees gerust we gaan niet zweven- wat zelfrelativering en humor.

Hoe? Wel, door ademhalingsoefeningen die blokkades wegwerken, door meditaties die naar de kern gaan, door te wandelen in de magische natuur waarvan we veel kunnen leren, door samen te zwijgen en samen te praten, door gedachten van ons af te schrijven én we voegen er ‘a touch of yoga’ aan toe om lijf en hoofd soepel en sterk te maken. We duiken ook in de filosofie achter yoga die je tools aanreikt om je leven ‘echter’ te maken.

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om mee te kunnen doen, enkel wat moed en goesting om deze reis naar binnen aan te gaan en gewoon te ‘zijn’.

En, niet te vergeten: vers van het veld eten, een goed glas wijn én de heerlijke wellness verwennerij die Les Barreaux biedt met sauna, hottub, zwembad en massages maken de ‘embrace’ compleet.

Over de coach

Bieke werkt al al bijna 30 jaar in de media als actrice en presentatrice. Yoga is voor haar al 20 jaar ‘a way of life’. Ze volgde diverse opleidingen en haar nieuwste grote liefde is ‘Aruna yoga’: een yogavorm die put uit heel veel verschillende strekkingen zoals hatha, vinyasa en kundalini, maar vooral gericht is op ‘presence’ , bewust- ZIJN, en een snuifje ‘healing’.  Ze schreef ook twee boeken waarin ze op zoek gaat naar ‘geluk’ en duikt diep in het ontwikkelen van zichzelf. Gewoon als vrouw, als mens. Dat wil ze op een heel toegankelijke manier, en voor het eerst, delen.

 

Dagprogramma

08.00u – 9.00u: intunen in de nieuwe dag en bij jezelf door middel van: een wandeling, geleide meditatie al dan niet met mantra, lichte yogasessie, ademhalingsoefeningen en affirmaties. Aanleren van een ochtendroutine die je met veel goesting aan de dag doet beginnen.

 09.00u – 10.00u: Ontbijt met versgebakken brood en verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux.
10.30u – 12.30u: Workshop met veel tips en informatie om weer sprankel in je leven te brengen én ik deel met jullie mijn ‘yogapills’: toegankelijke technieken uit de yoga die je helpen om blokkades weg te werken, los te laten wat ons afremt, en de energie weer te doen stromen waardoor we onze authentieke en stralende zelf kunnen zijn!

13.00u – 14.00u: Lunch. Dit kan op Les Barreaux wanneer we de dag vroeg starten, maar dit kan eveneens in de vorm van een picknick tijdens onze wandelingen.
14.00u – 17.00u: Vrije namiddag met de mogelijk om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen aan het zwembad met een goed boek.
17.00u – 18.30u: Verderbouwen op het thema van de ochtendsessie en de dag afsluiten met zachte yoga en ademhalingsoefeningen. Mogelijkheid om ervaringen te delen in de cirkel en het aanleren van ‘journaling’ om intuïtief zaken van je af te schrijven.

 19.00-…: Avondmaal en gezellig samen zijn.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 7/09 – 12/09 (start tussen 16u en 18u en vertrek na het ontbijt)
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
€ 1100, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellness ruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

Ik doe mee aan Embrace Yourself van Bieke en schrijf me in!