pixel

Het Nieuwe Bewegen

Inleiding

Yves Verbeeck ontwikkelde ‘Het Nieuwe Bewegen’. Yves is al zijn hele leven geboeid door bewegen. De voorbije 30 jaar zocht hij op plaatsen waar de meeste mensen niet zoeken naar een manier om veilig en efficiënt te bewegen en te leven.

Yves is licentiaat in de kinesitherapie, master in relaxatie en stressmanagement én zijn ontdekkingstocht leidde hem ook naar oosterse geneeswijzen en  tai chi/chi kung. Alle opleidingen, workshops, privélessen en duizenden uren oefenen hebben ertoe bijgedragen dat hij een nieuwe techniek ontwikkelde om ontspanning en beweging te combineren.

Het oefensysteem “Het Nieuwe Bewegen” biedt heel eenvoudige oefeningen waardoor je ontdekt, ervaart en voelt hoe je optimaal beweegt, ook al volgt je lichaam misschien nog niet.

Wat is Het Nieuwe Bewegen?

Het Nieuwe Bewegen is een veilig oefensysteem met heel eenvoudige passieve en actieve oefeningen.

Het Nieuwe Bewegen bestaat uit twee grote luiken.

In het eerste luik ontdek je terug ontspanning. Door de progressieve relaxatie, principes van hartcoherentie, mentale focus en ademhaling, ontdek je de drie cirkels van ontspanning die zichzelf en elkaar versterken.

In het tweede luik ontdek je dat jouw ontspanning heel vol is met aangename energie die op zich ook beweegt. Door de passieve oefeningen ervaar je dat die energie invloed heeft op je lichaam, geest en ademhaling waardoor je voorbij beperkende overtuigingen en patronen geraakt. Bij de actieve oefeningen leer je hoe jouw energie je lichaam meeneemt in de meest optimale beweging. Je lichaam volgt je energie als een schaduw. 

Wat mag je verwachten?

Door Het Nieuwe Bewegen is je lichaam standvastig, soepel en veerkrachtig, je geest helder en alert en sta je vol energie in het leven. De ervaring trek je door naar je dagelijkse leven. Zo kan je het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent jouw unieke vorm geven.

Dit is van goudwaarde op verschillende vlakken:

* Je kan zelf jouw gezondheid een boost geven die op al je structuren en organen tegelijk werkt

* In sport zal je efficiënter trainen, meer bereiken met minder moeite, sneller recupereren, minder blessuregevoelig zijn, ruimere en scherpere focus hebben. En optimaal presteren!

* Dezelfde effecten als bij sport zijn uiteraard ook heel nuttig in de werkomgeving. je werkt optimaal met een heldere focus en je bent stressbestendig.

 

Dagindeling

8u00 – 9u00: ochtendtraining

9u00 – 10u30: ontbijt

10u30 – 12u30: voormiddag training

12u30 – 14u30: middagmaal

 Vrije namiddag en twee dagen namiddagtraining 14u30 – 17u30

17u30 – 19u00: avondmaal

19u00 – 21u00: avondtraining

Conclusie

In Het Nieuwe Bewegen ontdek je jouw innerlijke kracht die je lichaam en geest voedt en die de drijfveer is van al je bewegingen.
Wees niet verrast door de eenvoud, daardoor is het juist zo toegankelijk, uniek en krachtig.

 

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 16/10 – 23/10 (start tussen 16u en 18u en vertrek na het ontbijt)
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
€ 955, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

Ik doe mee aan ‘Het nieuwe bewegen’  en schrijf me in!