pixel

PUUR NATUUR-lijk creatief

Ga je graag zelf creatief aan de slag? Dan is deze ‘Do-It-Yourself’-retreat echt iets voor jou. In deze week krijg je elke dag een ander thema en maak je elke dag bereidingen met pure en natuurlijke producten en kruiden onder begeleiding van Sonja Tuytens.

Wat kan je verwachten van PUUR NATUUR-lijk creatief?

Elke dag krijg je uitleg over de gebruikte ingrediënten en gaat daarna zelf aan de slag. Op het programma mag je ondermeer het volgende verwachten: zonneproducten: pré- en aftersun (die je de rest van de reis kan gebruiken), pure (glutenvrije) crackers met kruiden, een zalige beauty-verwendag zonder chemicaliën :), creatief met gezonde kruidige chocolade, bereidingen met etherische olie en zalven maken,…

Deze week is voor jou als je:

  • Graag uw eigen producten maakt
  • Graag in potjes roert
  • Ecologisch wil leven
  • Houdt van kruiden en planten
  • Houdt van een gezonde levensstijl
  • Graag ver weg blijft van chemicaliën en parabenen

 

De coach

Sonja is een echte expert in het maken van eigen producten en natuurlijke voeding, liefst zo ver weg mogelijk van chemicaliën en parabenen.
Sonja ondersteunt je met bereidingen met pure en natuurlijke producten en kruiden. Ze gaat vlekkeloos aan de slag met etherische oliën en bereid samen met jou zonneproducten en massageoliën voor een beauty verwendag zonder chemicaliën.   

Dagprogramma

08.00u – 9.00u: We starten de dag met Kundalini yoga of een stilte-wandeling
09.00u – 10.00u: Ontbijt
10.30u – 12.30u: DIY-sessie: elke dag maken we iets anders met pure ingrediënten uit de natuur (zonneproducten, crackers(glutenvrij), verzorgingsproducten aangepast aan uw huidtype, creatief met chocolade en kruiden,…)
13.00u – 14.00u: Lunch
14.00u – 18.30u: Vrije namiddag met de mogelijkheid om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken (betalend) of simpelweg te ontspannen aan het zwembad met een goed boek.
18.30u – 19.30u: Avondmaal
20.00u – 21.00u: Yoga, meditatie, dans, mantra’s, sessie aromatherapie, wandeling, gezellig samenzijn met een inspirerende babbel en drankje de dag afsluiten.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: Houd de pagina in de gaten voor nieuwe data
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
€ 1100, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellness ruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

Ik doe mee aan ‘PUUR NATUURlijk creatief’  en schrijf me in!