pixel

Soul Intuition

Ben je soms bang om af te gaan op je buikgevoel? Of denk je dat je intuïtie je af en toe eens in de steek durft te laten en je daardoor verkeerde keuzes maakt? Dan brengt deze RE-treat in Domaine Les Barreaux voor jou misschien wel dé oplossing. Want dat het volgen van je intuïtie leidt tot vrijheid, een positieve instelling, geluk en meer energie werd al vaak bewezen en ook wij geloven er rotsvast in.

 

Wat kan je verwachten van Soul Intuition?

Bij Soul Intuition nemen we de tijd om ons lichaam te leren kennen en onszelf terug te vinden. Zo leren we tijdens deze ontspanningsreis meer afgaan op ons buikgevoel en leren we te vertrouwen op onze eigen intuïtie. Beide zijn een kompas dat ervoor zorgt dat we gelukkiger en lichter in het leven staan. Afgaan op ons buikgevoel en vertrouwen op ons hart zorgt er bovendien voor dat we steeds meer intuïtieve keuzes nemen in ons leven.

 

Tijdens deze ontspanningsreis tappen coaches Rita en Vanessa uit de tools die in het sjamanisme gehanteerd worden. Zo gaan we met de hulp van krachtstenen, klankmeditatie, zang en het creëren van een despacho op zoek naar ons innerlijk buikgevoel en proberen we een brug te slaan tussen denken en voelen. Want waarom proberen om ons krampachtig vast te houden aan wat anderen van ons verlangen als het veel juister voelt om niet binnen de lijntjes te kleuren met onze keuzes en vaker lief te zijn voor onszelf. Samen leren we jou alles uit het leven te halen en op een constructieve manier met uitdagingen om te gaan. Want je mag volledig zelf achter het stuur van je eigen wagen zitten.

Onze coaches

Soul Intuition is een bezinningsvakantie waarbij we onze intuïtie en ons buikgevoel beter gaan ontwikkelen. Dit onder de begeleiding van Vanessa Luyten, healer en coach, en Rita Geerts, eigenares van Les Barreaux.

 

Vanessa heeft reeds 15 jaar ervaring als coach, volgde een opleiding tot healer en deed haar kennis op over het sjamanisme en intuïtieve ontwikkeling bij de Paco’s, afstammelingen van de Peruviaanse Inca’s. Rita volgde op haar beurt een sjamanenopleiding, verschillende cursussen rond yoga en ayurveda en is bovendien ook een massagetherapeute. Samen slaan ze tijdens deze bezinningsvakantie de handen in elkaar om jou op Les Barreaux in contact te brengen met je buikgevoel en je intuïtieve zelf.

 

Deze themareis is iets voor jou als…

  • Je meer rust in jezelf wil terugvinden
  • Je meer wil leren uitgaan van jouw buikgevoel en intuïtie
  • Je open staat voor sjamanistische sessies met krachtstenen en chakrazang
  • Klankmeditatie jou aanspreekt
  • Je nood hebt om dichter bij jezelf te komen

 

Dagprogramma

We leren ons meer bewust worden van onze intuïtie en leren vertrouwen op ons buikgevoel met de hulp van klankmeditatie en het werken met krachtstenen.

08.00u – 9.00u: Ochtendontspanning met een sjamanistische sessie. Zo ontmoeten we ons eigen krachtdier, beleven we een klankmeditatie en proberen we met dans ruimte te maken in ons overvolle hoofd.
09.00u – 10.30u: Ontbijt met verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux
10.30u – 12.30u: We duiken opnieuw in de wereld van het sjamanisme met een sluierwandeling, chakrazang, krachtstenen of meditatie.
13.00u – 14.00u: Lunch
14.00u – 17.30u: Vrije namiddag met de mogelijkheid om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen aan het zwembad en heerlijk te niksen.
17.30u – 18.30u: Sjamanistische workshop waarbij we samen een despacho creëren, werken met mandala kleuren of vreugdevuur.
19.00-…: Avondmaal en gezellig samen zijn.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe data.
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
 € 955, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

 

Ik doe mee aan ‘Soul intuition’  en schrijf me in!