pixel

Let Your Heart Rule (Kundalini yoga) 15-22/08 of 24-31/10

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in onze steeds drukker wordende maatschappij? Ontbreekt jou soms het fut en de energie om dingen te ondernemen? Merk je dat je meer nood hebt aan rust in jouw hoofd en evenwicht in jouw leven? Of wil je graag bewuster gaan leven en de beste versie van jezelf ontdekken? Dan heeft deze yogaretraite heel wat moois voor jou in petto.

Wat kan je verwachten van de Let Your Heart Rule reis?

Tijdens deze bezinningsreis verdiepen we ons samen met experte Sonja Tuytens in de boeiende wereld van Kundalini yoga. Met persoonlijke begeleiding proberen we zo de weg tussen hoofd en hart te overbruggen. Elke ochtend starten we de dag met een yogasessie om ons lichaam zacht te doen ontwaken en ook ’s avonds sluiten we af met yoga of meditatie om opnieuw tot rust te komen. Met Kundalini yoga combineren we ademhalingsoefeningen, mantra’s (helende klanken), kriya’s (oefenreeksen), mudra’s (symbolische houdingen) relaxatie en meditatie om opnieuw tot onszelf te komen. Door op een zachte en respectvolle manier aan de slag te gaan met ons lichaam, zetten we stappen richting flexibiliteit in ons lichaam en onze geest.

Door deze aanpak, die verschillend is van andere yogavormen, werk je niet enkel aan jouw fysiek maar ook aan jouw mentaal, energetisch en spiritueel lichaam. We leren stil te staan bij onze patronen, gedachten en overtuigingen en hoe we deze kunnen transformeren. Ook leren we ons hoofd opnieuw leeg te maken, onze intuïtie te volgen en meer zelfzorg en dankbaarheid in ons leven te integreren. Zo leren we opnieuw innerlijke rust en balans ervaren, krijg je meer energie en kom je tot je innerlijke kracht en essentiële zijn.

Onze coach

Tijdens deze yoga retreat neemt Sonja Tuytens ons mee in de wereld van Kundalini yoga. Sonja beoefent al meer dan 20 jaar verschillende yogavormen, volgde reeds tal van vormingen en opleidingen die verband houden met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’. Bovendien nam ze deel aan verschillende yogareizen en begeleidde er ook zelf. Sinds ze in contact kwam met Kundalini yoga, merkte ze zelf dat ze veel sneller vooruitgang boekte in haar persoonlijke ontwikkeling en wilde ze deze ervaringen ook met groepen delen. Met deze zachte maar krachtige vorm van yoga, wordt het nog makkelijker om connectie te maken met onszelf en leren we opnieuw onszelf ontdekken. Sonja reikt ons met veel passie en enthousiasme krachtige tools aan om in contact te komen met onze ware zelf en ons persoonlijk te laten groeien.

Deze themareis is iets voor jou als…

– Je meer energie en minder stress wil
– Je op zoek bent naar rust in jouw hoofd
– Je bereid bent om oude patronen en overtuigingen los te laten
– Je wil leren vertrouwen op je intuïtie en meer wil luisteren naar je hart
– Je kennis wil maken met Kundalini yoga
– Je op een zachte manier wil werken aan meer flexibiliteit in jouw lichaam
– Je op zoek bent naar hoe je meer zelfzorg en dankbaarheid kan integreren in jouw leven
– Je connectie wil maken met jezelf en wil inzetten op persoonlijke groei

Dagprogramma

Heb je het gevoel dat je continu geleefd wordt? Stel je hoge eisen aan jezelf? Of ontbreekt het je soms aan energie? Tijdens deze themavakantie proberen we opnieuw rust te vinden en de beste versie van onszelf te ontdekken met de hulp van ademhalingstechnieken, mantra’s, relaxatie, meditatie en yoga.
08.00u – 9.00u: We starten de dag met een uurtje Kundalini yoga om te ontspannen en ons lichaam te laten ontwaken.
09.00u – 10.00u: Ontbijt met verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux.
10.30u – 12.30u: We gaan verder met Kundalini yoga om opnieuw mentaal en fysiek in balans te komen.
13.00u – 14.00u: Lunch
14.00u – 18.30u: Vrije namiddag met de mogelijk om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen aan het zwembad met een goed boek.
18.30u – 19.30u: Avondmaal en gezellig samen zijn.
20.00u – 21.00u: we bereiden ons voor op een rustige nacht via meditatie, mantra’s en relaxatie, volgens de principes van Kundalini yoga.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 15-22/08 of 24-31/10 (start tussen 16u en 18u en vertrek na het ontbijt)
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Het is mogelijk om mee te rijden met de coach vanuit België en terug.
Prijs: € 888, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs.