pixel

The Body Talks

Herbron tijdens je vakantie met dans

Kruisen tegenslagen en minder leuke ervaringen jouw pad? Vind je het moeilijk om opnieuw energie te vinden om met een positieve blik naar het leven te kijken? Heb je vaak het gevoel dat je overmand wordt door stress en spanning? Dan hoeven we eigenlijk enkel en alleen naar ons lichaam te luisteren.

Wat kan je verwachten van The Body Talks?

Tijdens onze themavakantie The Body Talks nemen we de tijd om ons lichaam te laten spreken en zo onze innerlijke rust en authentieke zelf terug te vinden. Hoe? Door middel van meditatie- en relaxatietechnieken, maar vooral door een portie dans en beweging. Therapeute Nikkie Geirnaert neemt je een week lang mee op reis in jouw eigen lichaam.

Dans en bewegen staan centraal en onze zintuigen worden ten volle geprikkeld door de klanken van muziek, zonder opgelegde pasjes te moeten volgen. We geven via dans uitdrukking aan onze diepste gevoelens en verlangens en leren zo langzaam maar zeker terug tot onze essentie te komen.

Heb je geen danservaring of ben je bang dat je naast het ritme van de muziek danst? Dat is voor ons geen probleem, want iedereen met en zonder ervaring is welkom. Ook mensen met een fysieke of mentale beperking verwelkomen we graag. En om alles nog persoonlijker te maken, stemmen we onze dansinitiaties af op jouw favoriete muziek. Hou je van klassiek of net van een stevige beat en snerende gitaren? Alles kan en mag.

Onze coach

The Body Talks wordt georganiseerd onder de begeleiding van Nikkie Geirnaert, het gezicht achter relaxatie- en gezondheidscentrum De Zachte Kracht. Nikkie volgde tal van nationale en internationale opleidingen om zich te verdiepen in verschillende relaxatietherapieën, massagetechnieken en intuïtief dansen om de persoonlijke groei in ieder van ons met de nodige zachtheid te kunnen ondersteunen. Met liefde en respect voor ieders persoonlijkheid en verhaal probeert ze ons onze innerlijke rust te doen terugvinden.

Deze themareis is iets voor jou als…

  • Je meer rust in jezelf wil terugvinden
  • Je jouw eigen grenzen duidelijker wil gaan aangeven
  • Je de positieve drive van het leven terug wil vinden
  • Je nood hebt aan meer zelfvertrouwen en je eigenheid meer wil accepteren
  • Je zelfzorg en zelfliefde belangrijk vindt maar ook de mensen rondom je met zachtheid wil behandelen

Dagprogramma

Tijdens deze themareis staan dansen en bewegen centraal met een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Door onszelf over te geven aan intuïtief dansen, vinden we onze eigen authentieke zelf terug en slagen we erin om te herbronnen.

08.30u – 9.30u: Ochtendontspanning met meditatie, een ochtendwandeling of een ontspannende en verkwikkende yogales.
09.30u – 10.30u: Ontbijt met verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux
11.00u – 13.00u: Dansen op je eigen ritme met een workshop intuïtief dansen.
13.30u – 14.30u: Lunch
14.30u – 17.30u: Vrije namiddag met de mogelijkheid om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen in onze tipi of aan het zwembad.
17.30u – 18.30u: Workshop relaxatietechnieken op basis van dans, meditatie of ademhalings- en relaxatieoefeningen.
19.00-…: Avondmaal en gezellig samen zijn.

 

 

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: Houd de pagina in de gaten voor nieuwe data
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
€ 955, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellness ruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

Ik doe mee aan The Body Talks van Nikkie en schrijf me in!