Vrij denken en bewust eten

We duiken tijdens deze 7-daagse reis samen de diepte in en geven je inzichten in eetstoornissen en welke rol en impact deze hebben op jouw leven en denken. Tijdens deze RE-treat krijg je een boeiende inkijk in denkpatronen, gedrag en zelfzorg. 

We bekijken welke levenservaringen jouw eet- en denkpatronen hebben beïnvloedt en hoe we daarmee aan de slag kunnen. Waar sta je vandaag in het leven? Waar wil je naar toe? Waarom zie je jouw eetgedrag als een ‘oplossing’? Is het de oplossing die jij nodig hebt?

Wat kan je verwachten van deze reis?

Wij gaan positief- en oplossingsgericht aan het werk en bieden je de nodige tools en inzichten aan zodat jij vrij kan denken en bewust gezond kan eten. Wat heb jij nodig om de nodige mind switch te maken? Hoe kan jij op een gezonde manier voor jezelf zorgen?

Deze reis, begeleidt door 3 coaches en experten, is een eerste stap naar herstel.
Gemakkelijk? Misschien niet. Nodig? Ja, dat wel.

Pas als je weet wat je vertrekpunt is, kun je verder.
Pas wanneer je weet waar jij heen wil en welke route jou naar je bestemming brengt, ligt herstel en vrij zijn binnen handbereik.

 

Onze coaches

Audrey heeft ervaring met een breed spectrum van probleemstellingen zoals angststoornissen, disfunctionele relaties, automutilatie maar heeft zich gespecialiseerd in eetstoornissen.

Als ervaringsdeskundige en na jaren als afslankcoach gewerkt te hebben, heeft ze gemerkt dat er veel meer onder deze problematiek zit. In haar begeleiding gaat de focus naar persoonlijke ontwikkeling in plaats van eten en gewicht en het grenzeloos vertrouwen in de veerkracht en verandervermogen van de mens.

Gina volgde een opleiding integrale coaching, evidence based coaching technieken op basis van cognitieve gedragstherapie, stress- en burnoutbegeleiding, systemisch coachen, hartcoherentie en loopbaanbegeleiding. Gina helpt je naar oplossingen zoeken.

Rita volgde opleiding Ayurveda, yoga, sjamanisme en meditatietechnieken.

 

Hoe gaan we te werk?

Deze tools helpen je om meer rust te brengen in je geest en soepelheid in je lichaam. Dit alles komt aan bod.  De massages die in de week op het programma staan ondersteunen je. We gaan voelen waar jou energie geblokkeerd zit  om ze weer vlotter te laten stromen. Door te voelen welke energiepunten niet goed stromen wordt  duidelijk waar je mentaal aan kan werken. Zo kan je stemmingswisselingen verminderen. De massage helpt je gifstoffen af te voeren. Het kalmeert het zenuwstelsel waardoor emoties zoals angst en woede afnemen. Ons lichaam bevat 70000 nadi’s, met andere woorden energiekanalen. Bij dagelijkse verzorging onderhouden zij de vitale energie in ons lichaam. Rita leert je hoe je dit kan bekomen door dagelijks 10 minuten tijd te nemen.

 

Conclusie

Laat je helpen in een rustgevende en vertrouwelijke omgeving waar je omringd bent door lotgenoten, gesteund door coaches en experten.

Wij zijn er voor jou, samen onderweg.
Audrey, Gina en Rita.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 23/08 – 30/08 (start tussen 16u en 18u en vertrek na het ontbijt)
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Moeilijkheden om op de bestemming te geraken? Wij brengen je in contact met de coach of andere deelnemers om te carpoolen.
Prijs:
€ 1285, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. Liever vegetarische of veganistische voeding? Wij passen ons zonder problemen aan naar jouw wensen en verwachtingen.

Ik doe mee aan ‘Vrij denken en bewust eten’ en schrijf me in!