pixel
Annelies Van Mierlo
Schoonheidsspecialiste

Annelies Van Mierlo

Annelies is reeds verschillende jaren actief als schoonheidsspecialiste. Haar jaren als schoonheidsspecialiste brachten haar verschillende warme, waardevolle en mooie momenten. Ze legt de gasten van Les Barreaux helemaal in de watten, en als ze die mag geloven heeft ze ook echte massage handen!

Rita Geerts
Coach sjamanisme, hatha yoga, hart en ziel van Domaine Les Barreaux

Rita Geerts

Rita volgde  naast een sjamanenopleiding verschillende andere cursussen. Zo is ze massagetherapeute, ayurvedische consulent, yogadocente en klanktherapeute. Daarnaast is ze ook de hart en ziel van Domaine Les Barreaux.

Nikkie Geirnaert
Therapeute, dans en beweging

Nikkie Geirnaert

Nikkie volgde tal van nationale en internationale opleidingen om zich te verdiepen in verschillende relaxatietherapieën, massagetechnieken en intuïtief dansen om de persoonlijke groei in ieder van ons met de nodige zachtheid te kunnen ondersteunen.

Guido Paeps
Osteopaat en bewegingscoach

Guido Paeps

Met zijn specialisatie in bindweefselmassage, lymfedrainage en fascia-, cranio-sacraal- en bekkenbodemtherapie, weet hij als geen ander wat jouw lichaam precies nodig heeft om te herbronnen en tot zichzelf te komen.

Vanessa Luyten
Intuïtieve coach

Vanessa Luyten

Vanessa heeft reeds 15 jaar ervaring als coach, volgde een opleiding tot healer en deed haar kennis op over het sjamanisme en intuïtieve ontwikkeling bij de Paco’s, afstammelingen van de Peruviaanse Inca’s.

Audrey Witteboon
Gezondheidsguru

Audrey Witteboon

Mijn honger naar kennis bracht mij naar diverse opleidingen o.a. oplossingsgericht coachen, NLP en de Academie voor Integrale Gezondheidszorg. Mijn missie is nu om met al deze kennis en persoonlijke ervaring, mannen en vrouwen te coachen naar vrijheid! Vrij van relatieverslavingen, eetverslavingen en al de onderliggende problematieken.

Bieke Ilegems
Coach - Embrace Yourself

Bieke Ilegems

Yoga is voor Bieke al 20 jaar ‘a way of life’. Ze volgde diverse opleidingen en haar nieuwste grote liefde is ‘Aruna yoga’: een yogavorm die put uit heel veel verschillende strekkingen zoals hatha, vinyasa en kundalini, maar vooral gericht is op ‘presence’, bewust-ZIJN, zelfonderzoek, en een snuifje ‘healing’.

Yves Verbeeck
Coach 'Het Nieuwe Bewegen'

Yves Verbeeck

Al heel zijn leven geboeid door bewegen. De voorbije 30 jaar zocht Yves op plaatsen waar de meeste mensen niet zoeken naar een manier om veilig en efficiënt te bewegen en leven.

Sonja Tuytens
Kundalini Yoga Coach & Coach ecologische levensstijl

Sonja Tuytens

Tijdens de yoga RE-treat ‘Let Your Heart Rule’ neemt Sonja Tuytens ons mee in de wereld van Kundalini yoga. Sonja beoefent al meer dan 20 jaar verschillende yogavormen, volgde reeds tal van vormingen en opleidingen die verband houden met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’.