pixel

Annelies Van Mierlo

Schoonheidsspecialiste

Annelies is reeds verschillende jaren actief als schoonheidsspecialiste. Samen met haar man, Bas, bracht ze 5 prachtige vrouwen groot en mogen ze regelmatig 8 kleinkinderen verwennen in Bregen op Zoom, Nederland.
De bezoeken aan Les Barreaux ervaart Annelies steeds als ‘thuiskomen’. De gastvrijheid, persoonlijke aandacht en liefde draagt ze net zoals Rita hoog in het vaandel.

Annelies staat steeds in lijn met haar emoties en hecht aandacht aan contact maken met elkaar. Haar jaren als schoonheidsspecialiste brachten haar verschillende warme, waardevolle en mooie momenten. Ze legt de gasten van Les Barreaux helemaal in de watten, en als ze die mag geloven heeft ze ook echte massage handen!

Volledige ontspanning dankzij

Annelies Van Mierlo

Tijdens ‘Vitaliteit en Balans’ wil Annelies iedereen met een totaal ontspannen gevoel naar huis laten gaan. Samen met Yves, Guido en Rita laat Annelies jullie lichaam en geest stralen.

Door te werken met zelf gemaakte etherische oliën van kruiden en bloemen uit eigen tuin geven deze aromatische geuren je een versterkt gevoel van ontspanning en brengen je lichaam en geest weer in balans.

Annelies ontvangt jullie graag bij Les Barreaux, waar het gevoel van ‘puur’ nog ‘puur’ is.

Massage 100%
Ontspanning 90%
Balans tussen lichaam en geest 90%