pixel

Gina Peeters

Energie en gedragscoach
 
 Na een lange en succesvolle carrière in de showbizzwereld besloot Gina het roer compleet om te gooien, op zoek naar meer diepgang in het leven. Na een shiatsuopleiding volgden al snel studies in complementaire gezondheidsleer, drukpunt- en dieptemassage, integrale coaching, cognitieve gedragstherapie, stress- en burn-outbegeleiding, systemisch coachen en hartcoherentie.

Een CV om ‘u’ tegen te zeggen. Al vele jaren geeft ze haar ervaringen en kennis met plezier door via lezingen, workshops en coachings. Belevingsreizen waarbij ze jou een weg toont naar je innerlijke wereld waar rust en geluk centraal staan, kan ze nu aan dat lijstje toevoegen.

Samen met eigenares Rita Geerts, thuis in de wereld van yoga, ayurveda en massagetherapeute slaat Gina de handen in elkaar tijdens deze belevingsreis op Les Barreaux voor een leven in balans.

 

Extra beleving dankzij

Gina Peeters

Onze BE-Leefreizen worden begeleid door een ervaringsdeskundige op vlak van voeding en gezondheidsbegeleiding. Gina Peeters, in een vorig leven zangeres en presentatrice Geena Lisa, staat aan het roer van deze herbronningsvakantie.
Vitaliteit 80%
Autonomie 70%
Persoonlijke ontwikkeling 90%