pixel

Sonja Tuytens

Kundalini Yoga Coach & Coach ecologische levensstijl

Tijdens de yoga RE-treat ‘Let Your Heart Rule’ neemt Sonja Tuytens ons mee in de wereld van Kundalini yoga. Sonja beoefent al meer dan 20 jaar verschillende yogavormen, volgde reeds tal van vormingen en opleidingen die verband houden met een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’.

Maar ook als je liever zelf creatief aan de slag gaat ben je bij Sonja aan het juiste adres. Sonja begeleidt jou bij het maken van producten met pure ingrediënten, kruiden en essentiële oliën. In de PUUR NATUURlijk Creatief week maak je hemelse bereidingen zonder chemicaliën waar jouw lichaam blij van wordt. 

 

Wekelijks geeft Sonja een online Kundalini Yoga sessie en online workshops.
Wil je graag deze online sessies meevolgen? Neem dan zeker een kijkje op volgende pagina’s:
Facebook Let Your Heart Rule pagina / Facebook Let Your Heart Rule groep
Instagram Let Your Heart Rule
Meer info, programma, yogalessen of workshops? Stuur een mailtje naar letyourheartrule@gmail.com

 

Een krachtige vorm van yoga met

Sonja Tuytens

Niet voor niets wordt Kundalini Yoga de yoga van het bewustzijn genoemd. Met een zachte maar krachtige vorm van yoga, wordt het nog makkelijker om connectie te maken met onszelf en leren we opnieuw onszelf ontdekken. Sonja reikt ons met veel passie en enthousiasme krachtige tools aan om in contact te komen met onze ware zelf en ons persoonlijk te laten groeien.
Sonja is een echte expert in het maken van eigen producten en natuurlijke voeding, liefst zo ver weg mogelijk van chemicaliën en parabenen.

Kundalini Yoga & meditatie 100%
Persoonlijke ontwikkeling & groei 90%
Ecologische levensstijl & tuinieren 80%