pixel

Yves Verbeeck

Coach ‘Het Nieuwe Bewegen’, kinesitherapeut
 

Ik ben al heel mijn leven geboeid door bewegen. De voorbije 30 jaar zocht ik op plaatsen waar de meesten niet zoeken naar een manier om veilig en efficiënt te bewegen en leven.

Mijn ontdekkingstocht ging van licentiaat in de kinesitherapie, master in relaxatie en stressmanagement over oosterse geneeswijzen naar tai chi/chi kung. Alle opleidingen, workshops, privélessen en duizenden uren oefenen hebben ertoe bijgedragen dat ik ontspanning en beweging combineer.

Het oefensysteem “Het Nieuwe Bewegen” biedt heel eenvoudige oefeningen waardoor je ontdekt, ervaart en voelt hoe je optimaal beweegt, ook al volgt je lichaam nog niet. Het is niet alleen “think from the end”, het is ook “move from the end”.

Het Nieuwe Bewegen van

Yves Verbeeck

Door Het Nieuwe Bewegen is je lichaam standvastig, soepel en veerkrachtig, je geest helder en alert en sta je vol aangename energie in het leven. Dit kan je alleen vinden in de verteer-, herstel- en leef reactie en dus is ontspanning cruciaal. De ervaring in de gecontroleerde setting trek je door naar je dagelijkse leven. Zo kan je het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent jouw unieke vorm geven.

In Het Nieuwe Bewegen ontdek je jouw innerlijke kracht die je lichaam en geest voedt en die de drijfveer is van al je bewegingen. Vandaar dat hij zeer breed toepasbaar is.

Wees niet verrast door de eenvoud, daardoor is het juist zo toegankelijk, uniek en krachtig.

Je gezondheid een boost geven 100%
Optimale sportprestatie 90%
Heldere focus en stressbestendig 80%