AANBOD THEMAVAKANTIES

Bezinnen en tot rust komen in de Franse Auvergne


Ben je op zoek naar een bezinningsreis of een themavakantie? En wil je vooral tot rust komen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en tegelijk volop kunnen genieten? Dan zijn de themavakanties van Les Barreaux echt iets voor jou!

HET CONCEPT VAN ONZE REIZEN

Bij Domaine Les Barreaux hebben we alle ingrediënten in huis om er voor jou een onvergetelijk verblijf van te maken: uitgestrekte natuur, stilte, rust, verschillende ontspanningsmogelijkheden, een wellnessruimte, een cursusruimte waar we verschillende workshops laten doorgaan, een tipi om te bezinnen, een gezellig en huiselijk verblijf en een gezonde pure keuken.
 
Door te werken met groepen van maximaal tien personen en jou te laten reizen aan een trager tempo, willen we onze reizen kleinschalig maar ook persoonlijk houden. Je gaat zonder twijfel met een groep gelijkgestemde zielen op vakantie. Je neemt afstand van je thuissituatie, luistert naar en leert bij van andere deelnemers en krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren coach. En dat de combinatie van zon, de natuur van de Auvergne en nieuwe dingen ontdekken in jezelf wonderen doet, dat merken we al enkele jaren. In enkele dagen tijd, haal je het beste in jezelf naar boven en kom je volledig tot rust. Laat je inspireren door ons aanbod aan themavakanties en bezinningsreizen en stap met ons mee uit je comfortzone.

ONZE THEMAVAKANTIES, YOGARETRAITES EN BEZINNINGSREIZEN


 
The body talks
(27/10-02/11/2019 en 13/04-19/04/2020 voor € 890) Tijdens deze themareis staan dansen en bewegen centraal met een  juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Door onszelf over te geven aan intuïtief dansen, vinden we onze eigen authentieke zelf terug en slagen we erin om te herbronnen.
 
Nature’s Wisdom
(05/11-11/11 voor € 870) Kamp je met een burn-out, vermoeidheid of stress? Samen nemen we afstand van het drukke leven in België en ontdekken we hoe we op een natuurlijke manier met stress om kunnen gaan door te verbinden met natuurlijke wijsheid.  
 
Soul Intuition
(30/09-05/10/2019 en 22/04-28/04/2020 voor € 950). We leren ons meer bewust worden van onze intuïtie en leren vertrouwen op ons buikgevoel met de hulp van klankmeditatie en het werken met krachtstenen.
 
BE-leef reis
(28/05-2/06 en 09/09-14/09 voor € 980) Ben je de weg kwijt en wil je opnieuw de fysieke en mentale kracht in jezelf terugvinden? Met de hulp van coach Gina Peeters leer je technieken aan om opnieuw het juiste pad te vinden en de sterke man of vrouw te worden die je bent.
 
Herbronnen en wandelen
(06/07-13/07 en 14/09-21/09 voor € 930) Loert een burn-out of ernstige vermoeidheid om de hoek? Het is niet altijd evident om tijd voor jezelf te vinden. Met de hulp van osteopaat Guido Paeps en eigenares Rita proberen we opnieuw aan onszelf te denken en onze levenslust terug te vinden met massages gericht op herstel en rustgevende wandelingen door de groene Auvergnestreek.  
 
BE-visible
(14/07-20/07 voor € 830) Aan de hand van familieopstellingen en ademhalingstechnieken in de mooie Franse natuur leren we ontdekken wat voor type mens we zijn en waar onze sterktes en valkuilen liggen. Na deze vijfdaagse heb je opnieuw een beter inzicht in jezelf en kan je van daaruit verder groeien.
 
Let your heart rule
(21/07-27/07 en 19/10-26/10voor € 888) Heb je het gevoel dat je continu geleefd wordt? Ontbreekt het je simpelweg aan energie om dingen te ondernemen? Of merk je dat je nood hebt aan rust in je hoofd? Tijdens deze themavakantie proberen we opnieuw die rust te vinden, bewuster in het leven te staan en de beste versie van onszelf te ontdekken met de hulp van yoga.  
 
Les Barreaux Cuisine
(14/08-20/08 voor € 1.128) Culinair genieten kan je bijna nergens zo goed als onder de Franse zon. Marc van Casa Meo komt ons verwennen met de lekkerste en puurste gerechten uit de streek terwijl je tussendoor heerlijk kan genieten van onze wellness en massagetherapie.
 
Paradisum Naturally
(22/09-28/09 voor € 810) Leef jij met respect voor de natuur? Tijdens deze themavakantie gaan we op zoek naar manieren om zelfvoorzienend te leven en maken we onze eigen poets- en EHBO-producten op basis van planten en ingrediënten die we in onze eigen tuin terugvinden.  
 
Frans taalbad Les Barreaux
(18/05-24/05 , 12/10-18/10 en 23/11-29/11, prijs afhankelijk van de aangeboden formule en lesintensiteit) Je Frans opkrikken doe je nergens beter dan in het hartje van de mooie Auvergnestreek. Samen met een ervaren taalcoach en een klein groepje studenten proberen we leer- en ontspanningsmomenten met elkaar te combineren en spreken we zoveel mogelijk Frans. Les Barreaux biedt de perfecte context om vooruitgang te boeken.

Domaine Les Barreaux in de Ardennen
Twijfel je of themavakanties in Frankrijk iets voor jou zijn? Dan kan je een voorsmaakje krijgen tijdens één van onze weekends die georganiseerd worden Ten Huize Planckaert in Lesterny.

 
Vind je het lastig om te beslissen welke themareis het beste bij jou past? Neem dan zeker een kijkje in het detailoverzicht of neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bezorgen wij je persoonlijk advies op maat.