Ben je op zoek naar een bezinningsreis of een themavakantie? En wil je vooral tot rust komen, jezelf ontwikkelen en tegelijk volop genieten? Dan zijn de themavakanties van Les Barreaux echt iets voor jou!

Het concept van onze reizen

Les Barreaux staat voor themavakanties waar je jezelf kan zijn en met de hulp van yogalessen en sessies van professionele coaches helemaal kan ontspannen. We hebben alle ingrediënten in huis om er voor jou een onvergetelijk verblijf van te maken: uitgestrekte natuur, stilte, rust, verschillende ontspanningsmogelijkheden, een wellnessruimte, een cursusruimte waar we verschillende workshops laten doorgaan, een tipi om te bezinnen, een gezellig en huiselijk verblijf en een gezonde pure keuken.

Door te werken met groepen van maximaal tien personen en jou te laten reizen aan een trager tempo, houden we onze reizen kleinschalig én persoonlijk. Je gaat met een groep gelijkgestemde zielen op vakantie. Je neemt afstand van je thuissituatie, leert bij van andere deelnemers en krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren coach.

De combinatie van zon, de natuur van de Auvergne en nieuwe dingen ontdekken in jezelf doet wonderen. In enkele dagen tijd haal je het beste in jezelf naar boven en kom je volledig tot rust. Laat je inspireren door ons aanbod aan themavakanties en bezinningsreizen en stap met ons mee uit je comfortzone.

Bekijk hier wanneer onze themavakanties plaatsvinden. 

The Body Talks

27/09-03/10 voor € 890
Tijdens deze themareis staan dansen en bewegen centraal met een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Door onszelf over te geven aan intuïtief dansen, vinden we onze eigen authentieke zelf terug en slagen we erin om te herbronnen.

Soul Intuition

04/10-10/10 voor € 950
We leren ons meer bewust worden van onze intuïtie en leren vertrouwen op ons buikgevoel met de hulp van klankmeditatie en het werken met krachtstenen.

Frans taalbad Les Barreaux

05/09-11/09, prijs afhankelijk van de aangeboden formule en lesintensiteit
Je Frans opkrikken doe je nergens beter dan in het hartje van de mooie Auvergnestreek. Samen met een ervaren taalcoach en een klein groepje studenten proberen we leer- en ontspanningsmomenten met elkaar te combineren en spreken we zoveel mogelijk Frans.

Let your heart rule

08/08-15/08 of 15/10-22/10 voor € 888
Heb je het gevoel dat je continu geleefd wordt? Ontbreekt het je simpelweg aan energie om dingen te ondernemen? Of merk je dat je nood hebt aan rust in je hoofd? Tijdens deze themavakantie proberen we opnieuw die rust te vinden, bewuster in het leven te staan en de beste versie van onszelf te ontdekken met de hulp van yoga.

BE-leef reis

20/09-25/09 voor € 980
Ben je de weg kwijt en wil je opnieuw de fysieke en mentale kracht in jezelf terugvinden? Met de hulp van coach Gina Peeters leer je technieken aan om opnieuw het juiste pad te vinden en de sterke man of vrouw te worden die je bent.

Herbronnen en wandelen

13/09-20/09 voor € 930
Loert een burn-out of ernstige vermoeidheid om de hoek? Het is niet altijd evident om tijd voor jezelf te vinden. Met de hulp van osteopaat Guido Paeps en eigenares Rita proberen we opnieuw aan onszelf te denken en onze levenslust terug te vinden met massages gericht op herstel en rustgevende wandelingen door de groene Auvergnestreek.

Een overzicht van onze themavakanties per maand:

Augustus:
Let your heart rule (08-15/08)

September:
Frans taalbad Les Barreaux (05/09-11/09),
Herbronnen en wandelen (13-20/09),
BE-leef reis ( 20-25/09),
The Body Talks (27/09-03/10)

Oktober:
Soul Intuition (04-10/10),
Let your heart rule (15-22/10)