Wil je jezelf opnieuw ontmoeten en terug zichtbaar maken? Wil je opnieuw contact maken met je innerlijk kind en ontdekken wie je in wezen bent om van daaruit verder te groeien en evolueren als mens? Dan zit je bij onze BEvisible reis op je plaats. We zorgen voor een belevingsweek waar we je leren welke stappen jij kan ondernemen om meer jezelf te zijn.

Wat kan je verwachten van de BE-visible reis?

Tijdens deze reis ontdekken we samen jouw enneagramtype en maken we kennis met jouw drijfveren, valkuilen en jouw sterktes en kwaliteiten. We graven nog dieper in onze onbewuste patronen met de hulp van familieopstellingen. Welke factoren bepalen jou en je beslissingen al je hele leven lang, hoe draag je ze mee vanuit het verleden en hoe bepalen ze je beslissingen. Lichaamswerk en oefeningen in transformational breath zorgen er dan weer voor dat we een nieuwe versie van onszelf ontdekken. Dit alles krijgt een extra dimensie omdat we de natuur inzetten als onze trouwe metgezel. Zo komen we letterlijk en figuurlijk in beweging.

Onze coach

Op de herbronningsreis BE-visible zorgt Anne-Marie Cox als coach voor begeleiding. Als plus-leerkracht op de lagere school begeleidt ze leerlingen die extra veerkracht nodig hebben met de hulp van ademhalingsoefeningen, systeemwerk en creatief spelen. Daarnaast begeleidt ze ook leerkrachten om deze technieken te integreren in hun eigen lessen. In haar eigen praktijk, BE-visible, helpt ze mensen groeien en herstellen om opnieuw verbinding te kunnen maken met zichzelf. Zo leert ze mensen opnieuw hun eigen potentieel en waarde ontdekken, maar leert ze ook mensen afstand nemen van gedragspatronen die ze niet langer nodig hebben. Op die manier leren we namelijk voelen wat we nodig hebben en meer bewegen vanuit die impulsen. Ook hiervoor baseert ze zich op haar jarenlange opleidingen in systeemwerk, transformational breath en enneagramcoaching.

Deze themareis is iets voor jou als...

- Je oude gedragspatronen wil loslaten
- Je opnieuw steviger in je schoenen wil staan
- Je de confrontatie met jezelf en je verleden wil aangaan in de vorm van familieopstellingen
- Je inzicht wil krijgen op je persoonlijkheid door middel van enneagramcoaching
- Je nood hebt aan een pauze om even stil te staan en je leven te herevalueren

Dagprogramma

Aan de hand van familieopstellingen en ademhalingstechnieken in de mooie Franse natuur leren we ontdekken wat voor type mens we zijn en waar onze sterktes en valkuilen liggen. Na deze vijfdaagse heb je opnieuw een beter inzicht in jezelf en kan je van daaruit verder groeien.

08.00u – 9.00u: We starten de dag met een uurtje yoga om te ontspannen en tot onszelf te komen.
09.00u – 10.00u: Ontbijt met verse groenten en fruit uit de tuin van Les Barreaux
10.30u – 12.30u: We leren opnieuw verbinden met onszelf via enneagramcoaching, familieopstellingen en transformational breath.
13.00u – 14.00u: Lunch
14.00u – 17.30u: Vrije namiddag met de mogelijk om te wandelen in de omgeving van Domaine Les Barreaux, een uitstap te maken naar één van de omliggende dorpjes of natuurgebieden, gebruik te maken van de wellnessruimte, een extra behandeling te boeken op aanvraag of simpelweg te ontspannen aan het zwembad met een goed boek.
17.30u – 18.30u: We doen samen een reeks van oefeningen om met onszelf te verbinden.
19.00 - ...: Avondmaal en gezellig samen zijn.

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 10/08-16/08 (start tussen 16u en 18u en einde voorzien na het ontbijt)
Aantal deelnemers: 10
Vervoer: Het is mogelijk om mee te rijden met de coach vanuit België en terug.
Prijs: € 830, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs.